آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه لوگو آمار وبلاگ
نابغه کوچولو یکشنبه 92 مرداد 13 :: 5:50 عصر :: نویسنده : نابغه
محققان آمریکایی در تحقیقات دریافتند که مقداری کثیفی پوست برای سلامت بدن و جلوگیری از التهاب زخم ها مفید است.
دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه کالیفرنیا کشف کردند که گونه ای باکتری از خانواده «استافیلوکوک» ها قادر است از ایجاد واکنش های مولکولی که منجر به التهاب می شوند جلوگیری کند. مولکولی که موجب این التهاب ها می شود «اسید لیپوتیکویک» (LTA) نام دارد که روی سلول های «کراتینوسیت» عمل می کند. این محققان در این خصوص اظهار داشتند:«نتایج شگفت انگیز این تحقیقات یک پایه مولکولی را برای درک فرضیه بهداشت ارائه می کند. تاکنون اطلاعات کمی در خصوص فرایند بهبود زخم ها در دسترس بود». اصطلاح «فرضیه بهداشت» بیان می کند که محیط های کاملا ضدعفونی شده ای که بسیاری از کودکان کشورهای توسعه یافته در آنها رشد می کنند رقم ابتلا به آلرژی ها را افزایش می دهند. به این ترتیب در این محیط که به دور از محیط طبیعی است ، باکتری ها و ویروس ها به سرعت تغییر ماهیت داده و جهش می یابند و هزاران گونه جدیدی را ایجاد می کنند که در مقابل داروها بسیار مقاوم بوده و بسیار خطرناک هستند. براساس گزارش نیچر پزشکی ، به گفته این محققان برخورداری از یک جمعیت باکتری ها بر روی پوست بدن از فرایندهای التهابی ناشی از ایجاد زخم جلوگیری می کند. به همین علت نباید پوست را بیش از حد تمیز نگه داشت. در حقیقت مقداری کثیفی برای سلامت بدن مفید است. موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 5:49 عصر :: نویسنده : نابغه
هنگامی که به موجودات زندهای که از ما خیلی کوچکترهستند مینگریم ، بسیاری از ما تصور میکنیم که آنها باید فاقد اندامهایی باشند که ما داریم. موجودی به کوچکی یک حشره، چطور میتواند قلب داشته باشد؟ چطور میتواند خون و دستگاه گردش خون را در بدن کوچک خود داشته باشد؟ ولی معجزه حیات، تنها منحصر به این نمیشود که این موجودات دارای اندام هستند بلکه باید گفت: که اندامهای هر حشره ای برای فرم و شکل زندگی او بسیارهم کامل است. حشرات بالغی بدنی دارند که شامل سه قسمت است: سر،سینه،شکم. در قسمت جلوی سر یک جفت شاخک وجود دارد که آزاد است و معمولا دارای اندام های کوچک (بویایی)است. چشم و دهان قسمتی از سر را تشکیل میدهند. موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 5:46 عصر :: نویسنده : نابغه
تصویر ساختار 6 ضلعی عظیم زحل، ساختاری مرموز که در اتمسفر قطب شمال این سیاره قرار گرفته است برای اولین بار توسط فضاپیمای کاسینی به ثبت رسید.
این ساختار 6 ضلعی از زمانی که فضاپیمای وویاجر در دهه 1980 آن را کشف کرد به صورت علامت سئوالی بزرگ در ذهن دانشمندان باقی مانده است. کاسینی از سال 2006 تا کنون با استفاده از طیف سنج خود به رصد این 6 ضلعی مرموز در نور مادون قرمز و نور مرئی پرداخته است اما تمامیتصاویر به ثبت رسیده نسبت به تصویر اخیر از وضوح بسیار پایین تری برخوردار بودند.
دانشمندان گمان میبردند این ساختار6 ضلعی مسیر فورانهای گازی یا تندبادهای اتمسفری است اما اینکه چه عاملی میتواند گاز یا جریان هوا را در چنین ساختار سخت و زاویه داری هدایت کند به شکل سئوالی بی پاسخ باقی مانده بود.
تصویر اخیری که توسط کاسینی به ثبت رسیده است تابش موجهایی را از گوشه های 6 ضلعی نمایان کرده و ساختارهای چند دیواره ای را در هر یک از ضلعهای 6 ضلعی نشان میدهد.
یکی از بیگانه ترین ویژگی های این 6 ضلعی نقطه ای بزرگ در میان این ساختار است که به گفته دانشمندان این نقطه میتواند با نقطهای که در خارج از 6 ضلعی قرار داشته و در سال 1991 به تدریج ناپدید شده است در ارتباط باشد. این همان سالی است که زحل با توجه به مدت طولانی سالهایش، وارد شب قطبی زمستانی شد. هر یک سال در زحل برابر 29 سال در زمین است.
بر اساس گزارش پاپ ساینس، تصویر آخر کاسینی در پی فرصتی به ثبت رسید که پس از پدیده اعتدال شب و روز این سیاره در اوت 2009 به دست آمد. این پدیده نشانه آغاز بهار شمالی در این سیاره است.
موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 5:41 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 5:39 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 5:13 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 5:1 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 4:56 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 4:54 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : یکشنبه 92 مرداد 13 :: 4:53 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : |
||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
||