سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
درباره وبلاگ

لوگو

آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 362
  • بازدید دیروز: 42
  • کل بازدیدها: 196284
  • بازدید ماهانه: 196284



نابغه کوچولو
صفحه نخست                  ATOM                 عناوین مطالب            نقشه سایت
دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:46 عصر ::  نویسنده : نابغه

همه کمر دردها به استراحت نیاز ندارند


یک متخصص ارتوپدی با بیان اینکه 85 درصد کمردردهای حاد به دلایل ژنتیکی، فیزیولوژی و فعالیت های شغلی بروز می کنند گفت: با توجه به دلیل بروز کمر درد از روش های درمانی به غیر از جراحی مانند تجویز مسکن های خوراکی یا موضعی، کمپرس آب گرم، استراحت و آموزش اصلاح حرکات استفاده می کنیم.

دکتر محمدرضا گل بخش عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: 85 درصد کمردردها بدون علت زمینه ای خاصی بروز می کنند و تنها در 15 درصد کمردرد ها بدنبال یک علت خاص هستند.
وی افزود: در برخورد با افراد مبتلا به کمر درد آن چه اهمیت دارد وجود علت زمینه ای و یا علائم خطر است. و در صورتی که کمردرد علل خاص و زمینه ای نداشته باشد استفاده از مسکن را برای کاهش درد بیمار تجویز می کنیم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تشریح علت‌های کمردرد گفت: علل ژنتیکی، وضعیت فیزیولوژی و نوع فعالیت های روزمره از جمله عوامل بروز کمردرد هستند. که در علل ژنتیکی از حیطه اختیار افراد خارج است اما در کمردرد هایی با عامل وضعیت فیزیولوژی که به قد، وزن و نوع تغذیه بستگی دارد افراد با کنترل این مولفه ها می توانند از بروز کمردرد پیشگیری و یا در صورت ابتلا آن را درمان کنند.

وی با بیان این که بسیاری از افراد گمان می کنند که فعالیت های شغلی علت عمده کمردردها است گفت: اما بسیاری از اوقات علت کمردرد به علت کارهایی که خارج از محل کار مانند نحوه ی بغل کردن بچه، نشستن و… است.

این متخصص ارتوپدی فقرات با بیان اینکه در کشورهای مختلف راهنماهای مختلف برای فعالیت‌های منزل یا محل کار وجود دارد گفت: حتی گاهی در برخی کارخانه ها کارگران فعالیتهای خاصی دارند راهنمایی هایی در مورد نحوه نشستن، نحوه بلند کردن اجسام ، نحوه جابجا کردن وسایل، نحوه چرخش که هنگامی فرد می خواهد وسیله ای را بردارد، وجود دارد که این راهنمایی ها از حیطه درمان پزشکی خارج است.

دکتر گل بخش با اشاره به اینکه در کمردردهای حاد استراحت توصیه نمی شود گفت: استراحت در این بیماران به این معنی نیست که مطلقا استراحت کنند بلکه تنها باید کارهای سنگین را کنار بگذارند و به کارهای روزانه ادامه دهند.

این متخصص ارتوپدی اضافه کرد: درمان افرادی که کمردردشان علت زمینه ای خاصی ندارد از روش های درمانی به غیر از جراحی استفاده می کنیم که تجویز مسکن (خوراکی یا موضعی)، کمپرس گرم، استراحت و تقویت عضلات اطراف ستون فقرات از آن جمله است. وی اضافه کرد: هنگامی که کمردرد به صورت مزمن در می آید کار پزشکان شروع می‌شود و اولین کار بررسی و ارزیابی عملیاتی است که قابل رفع و درمان باشد.

دکتر گل بخش همچنین در مورد کمردردهای مزمن گفت: عفونت ها، تومورها، آسیبهای لیگامانی و یا حتی شکستگی ها مثل آسیب های دیسک بین مهره ای و یا سر خوردن مهره ها روی هم از علتهای کمردردهای مزمن است.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:43 عصر ::  نویسنده : نابغه

این خانم ها سکته نمی کنند


سکته مغزی یکی از بیماری‌های ناتوان‌کننده شایع در جوامع امروزی است.
پرفشاری خون، دیابت، بالا بودن چربی های خون، مصرف سیگار و چاقی از عوامل خطرساز در سکته مغزی به شمار می روند.

تحقیقات نشان می دهند زنانی که در هفته به مدت 2 ساعت یا بیشتر پیاده‌روی می‌کنند، در معرض خطر کمتری برای ابتلا به سکته مغزی هستند.

برای انجام این مطالعه 39 هزار و 315 زن 45 ساله و بالاتر آمریکایی به مدت 9 تا 11 سال مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد زنانی که به صورت مداوم و منظم پیاده روی به ویژه پیاده روی سریع می کردند، کمتر از سایرین دچار سکته مغزی می شدند.

بر اساس این مطالعه، زنانی که به مدت 2 ساعت یا بیشتر در هفته پیاده‌روی می‌کردند، 30 درصد کمتر از زنان بی تحرک در معرض خطر سکته مغزی بودند. همچنین مشخص شد زنانی که پیاده‌روی سریع داشتند، دارای کاهش 37 درصدی بودند.

نکته جالب در این تحقیق این بود، در افرادی که فعالیت‌های بدنی شدید داشتند، کاهشی در خطر بروز سکته مغزی مشاهده نشد.

بر این اساس محققان معتقدند فعالیت بدنی متوسط مانند پیاده‌روی نسبتا سریع، می‌تواند باعث کاهش بروز سکته مغزی گردد.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:42 عصر ::  نویسنده : نابغه

نشانه‌های یک جراحی بینی ناموفق!


اگر هرم بینی را به دو قسمت بالایی و پایینی تقسیم کنیم، قسمت بالایی استخوانی و قسمت پایینی غضروفی است. عوارض زیبایی در قسمت پایینی بینی یکی از عوارض مهم جراحی‌های زیبایی بینی محسوب می‌شود. اگرچه در صورت دانش، تجربه و مهارت جراح، پیدایش چنین عوارضی به حداقل ممکن خواهد رسید.

این عوارض شامل موارد زیر است:

1- فرو رفتگی بالای نوک بینی:
این عارضه در اثر برداشته شدن غضروف‌های تیغه بینی یا قسمت میانی بینی ایجاد می‌شود. معمولا در اولین هفته‌های پس از جراحی، تورم موجود در بافت‌ها مانع از آشکار شدن کامل این عارضه می‌شود.

2- فرو رفتگی‌های پره‌های بینی:
معمولا این عارضه به دنبال برداشته شدن غضروف‌های پره‌های بینی برای جمع کردن نوک بینی ایجاد می‌شود. در مواردی که نوک بینی بیش از حد لازم جمع شود، کم بودن غضروف‌های حمایت کننده نوک بینی و نزدیک شدن بیش از اندازه این غضروف‌ها به یکدیگر ممکن است علاوه بر نمای بیش از اندازه فرورفته بیرونی، موجب اشکال در تنفس از راه بینی شود.

3 - انحراف قسمت غضروفی بینی:
این عارضه معمولا به علت باقی ماندن انحراف تیغه داخلی بینی ایجاد می‌شود. در صورت انحراف قابل توجه تیغه بینی، اسکلت غضروفی بینی نیز به پیروی از آن دچار انحراف می‌شود.

4- کلوملای تو کشیده شده:
اصطلاح «کلوملا» به پره وسطی بینی اطلاق می‌شود. به طور طبیعی از نظر معیارهای زیبایی بینی، در نمای نیمرخ، پره وسطی بینی باید خود را در ورای پره‌های طرفین بینی نمایان کند.

5- برداشته شدن بیش از حد پوست پره‌های بینی:
در مواردی که قسمتی زیادی از پره‌های بینی برداشته شود، ممکن است به دلیل صاف شدن چین بین بینی و صورت، اثر بخیه‌ها بر روی پوست صورت نمایان شود. تنگی بیش از حد سوراخ‌های بینی موجب مشکلات تنفسی از راه بینی نیز می‌شود.

اصلاح این حالت از معضلات جراحی پلاستیک بینی است، زیرا جبران پوست از دست رفته در بعضی از موارد مستلزم برداشتن پوست پیوندی از قسمت‌های دیگر مانند لاله گوش است. بنابراین امروزه احتیاط زیادی در مورد برداشتن پره‌های بینی انجام می‌گیرد و پره‌های بیش از حد نمایان که عملکرد طبیعی بینی را به همراه داشته باشند، بسیار بهتر از پره‌های کوچک شده‌ای هستند که موجب اشکالات تنفسی می‌شوند.

6- فرو افتادگی کامل طرفین نیمه پایینی بینی:
در صورتی که برداشته شدن بیش از حد غضروف‌های پره بینی با برداشته شدن بیش از حد غضروف‌های کناری قسمت میانی بینی همراه باشد، عواقب تنفسی وخیم‌تر خواهد بود. در این حالت فروافتادگی کامل از دو طرف موجب باریکی بیش از حد بینی در قسمت میانی و پایینی و نیز تنگی شدید معبر تنفسی می‌شود. پیوند‌های گسترش دهنده برای درمان این حالت به کار می‌روند.

7- بالا رفتن بیش از حد نوک بینی:
برداشته‌شدن بیش از اندازه بافت‌های غضروفی و پوست قسمت پایینی بینی ممکن است موجب بالا رفتن بیش از حد نوک بینی و ایجاد نمای بینی خوکی شکل ‌شود. در این حالت عمق سوراخ‌های بینی از فاصله دور نیز نمایان است و حالتی کاملا مصنوعی و غیرطبیعی به بینی می‌دهد. اصلاح این حالت نیز از موارد مشکل در جراحی بینی است، چرا که همواره برداشتن بافت‌ها آسان‌تر از اضافه نمودن بافت‌ها است.

8- باریک شدن بیش از حد نوک بینی:
نوک بینی از نظر اصول زیبایی، پهنایی متناسب با قسمت‌های بالایی دارد. در صورت باریک شدن بیش از حد نوک بینی، تناسب بین دو قسمت بالایی و پایینی بینی به هم می‌ریزد و قسمت بالایی پهن‌تر به نظر می‌رسد. معمولا چنین حالتی مشکلات تنفسی را نیز به دنبال خواهد داشت.

9- تلانژکتازی نوک بینی:
در این حالت مویرگ‌های زیادی بر روی پوست نوک بینی نمایان می‌شوند. جراحی‌های مکرر و دست کاری زیاد بر روی بافت‌های گوشتی زیر پوست نوک بینی در حین عمل، از عوامل مستعد کننده این عارضه‌اند.

10- اسکار پوست کلوملا:
در جراحی‌های باز بینی، لب به لب نبودن لبه‌های پوست در هنگام زدن بخیه‌های پوستی، موجب نمایان شدن خطوط زخم و ایجاد فاصله بین دو لبه می‌شود. به کارگیری حداکثر دقت و ظرافت هنگام بستن برش‌های پوستی مانع از ایجاد این عارضه می‌شود.

11- نکروز پوست نوک بینی:
از تأسف‌بار‌ترین عارضه‌های جراحی پلاستیک بینی است. همانند قسمت بالایی بینی، آسیب‌های شدید به شبکه مویرگی زیرپوستی و دست کاری‌های زیاد در بافت‌های زیرپوستی نوک بینی توسط پزشک جراحی که فاقد تجربه، علم و تخصص کافی است، علت مهم ایجاد آسیب‌های پوستی نوک بینی است.

در حالت بسیار شدید حتی ممکن است کل پوست نوک بینی از دست برود. ترمیم چنین عارضه? وخیمی ‌مستلزم به کارگیری روش‌های ترمیمی با استفاده از پوست قسمت‌های دیگر صورت مانند پوست پیشانی و یا پوست چین بین لب و بینی است.

12- قوس محدب پشت غضروفی بینی:
علت این عارضه ممکن است برداشته شدن بیش از اندازه پشت استخوانی بینی و یا کم برداشته شدن پشت غضروفی بینی باشد.

دکتر محمد مهدی طرزی - متخصص گوش، حلق و بینی




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:40 عصر ::  نویسنده : نابغه

خطرات پستانک را می دانید؟


محمد حسین سلطان زاده اظهار داشت: بسیاری از نوزادان عادت به مکیدن انگشت دارند و این حالت به آنها احساس امنیت و آرامش می‌دهد.

فوق تخصص عفونی اطفال گفت: مکیدن انگشت یا پستانک به ویژه با قرار گرفتن کودک در شرایط خاصی مانند جدایی از پدر و مادر یا بودن در مکان‌های تازه و مابین افراد ناآشنا، به آرام شدن آنها کمک بسیاری می‌کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: مکیدن انگشت یا پستانک به کودکان و نوزادان در خوابیدن نیز همین احساس را القا می‌کند و بیشتر نوزادان و کودکان علاقه دارند تا هنگام خوابیدن انگشت، پستانک، شیشه شیر یا سینه مادر را بمکند و با آرامش بیشتری به خواب بروند.

متخصص کودکان و نوزادان افزود: عادت مکیدن برای نوزادان و کودکان بسیار آرام بخش است ولی نباید جایگزین شیر دادن مادر و نوازش کردن نوزاد شود چرا که می تواند روی سیستم فکی و دندان های کودکان تأثیر منفی بگذارد.

این متخصص که دوره بالینی عفونی را در میوکلینیک آمریکا گذرانده است، گفت: بر اساس گزارش انجمن دندانپزشکان کودکان آمریکا، مکیدن طولانی مدت پستانک و انگشت تقریباً به میزان مشابهی، بر سیستم دندان‌ها و فک تأثیر می‌گذارند.

فوق تخصص عفونی اطفال ادامه داد: طولانی شدن عادت مکیدن سبب می‌شود که دندان‌های جلویی فک بالا و پایین از هم فاصله پیدا کنند و کام کودک عمیق شود که اگر این عمل تا زمان روییدن دندان های دائمی ادامه یابد صدمه زیادی به دندان های دائمی وارد می سازد.

متخصص کودکان و نوزادان تصریح کرد: علاقه به مکیدن در بعضی از کودکان بسیار شدید است و مبارزه برای ترک مکیدن فایده چندانی ندارد اما بیشترکودکان تا سن دو سالگی خودبه‌خود عادت عمل مکیدن را کنار می‌گذارند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: دادن پستانک به کودکان گاهی باعث عفونت گوش میانی می‌شود.

فوق تخصص عفونی اطفال تصریح کرد: در برخی گزارش ها مشخص شده کودکانی که پستانک استفاده می کنند 90 درصد بیشتر در معرض عفونت های مکرر گوش میانی هستند چرا که که گوش و حلق به هم مرتبط هستند و دهان راه خوبی برای ورود باکتری‌ها محسوب می‌شود.

متخصص کودکان و نوزادان گفت: اگر خیلی زود به نوزاد پستانک داده شود ممکن است با شیرخوردن او تداخل پیدا کند و نوزاد در گرفتن سینه مادر ، شیشه یا پستانک یک حالت سردرگمی داشته باشد.

این استاد دانشگاه افزود: برخی اوقات پستانک زمانی به کودک داده شود که او واقعاً گرسنه است و مکیدن پستانک سبب می‌شود که شیر کافی به او نرسد.

سلطان زاده ادامه داد: نکته دیگری که باید در نظر گرفت این است که هیچگاه پستانک را با زنجیر به دور گردن نوزاد نیندازید زیرا این کار ممکن است باعث خفگی نوزاد شود.

متخصص کودکان و نوزادان افزود: بیشتر مادران عادت دارند پستانک کودک را به ماده‌ای شیرین آغشته کنند که این کار برای کودک مضر است زیرا دندان کودک را در معرض پوسیدگی قرار می دهد.

فوق تخصص عفونی اطفال ادامه داد: میکروب های مولد پوسیدگی در کنار مواد قندی و تغذیه نامناسب به مرور زمان، پوسیدگی های شدید دندانی را برای کودک در پی خواهند داشت.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: خیلی از پدر و مادرها وقتی برای خرید سیسمونی می‌روند پستانک را هم جزو فهرست خریدشان قرار می‌دهند ولی توصیه پزشکان و دندان پزشکان این است که از خرید پستانک صرف نظر کنند چون ضرر های مکیدن پستانک خیلی بیشتر از منافع کوتاه مدت آن است.

متخصص کودکان و نوزادان گفت: پستانک حتی ممکن است در سخن گفتن کودک اختلال ایجاد کند.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:40 عصر ::  نویسنده : نابغه

در ماه رمضان چه ورزشی و چه زمانی؟


یک متخصص تغذیه یک ساعت پس از افطار را بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی در ماه رمضان عنوان کرد.

دکتر علی مظاهری نژاد معاون آموزشی گروه پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: ورزش که همواره برای سلامتی جسم و روح به آن سفارش شده است، در ماه مبارک رمضان جایگاه ویژه‌ای یافته و می‌تواند نقش خود را بهتر و بیشتر ایفا کند. هر چند افراد در ماه مبارک رمضان با یکسری محدودیت در فعالیت‌های فیزیکی مواجه هستند، اما هیچ گاه توصیه نمی‌شود که در هنگا م روزه‌داری ورزش نکنند.

وی افزود: روزه‌داری باعث حفظ طراوت ذهنی، شادابی و سلامت جسمی می‌شود و ورزش نیز نه تنها با روزه منافاتی ندارد، بلکه اگر به صورت صحیح و اصولی انجام شود، فرد روزه‌دار را در مقابل خستگی‌ها و دشواری‌های روزه به ویژه در هوای گرم مقاوم‌تر می‌کند.

مظاهری نژاد درباره ارتباط تحرک فیزیکی در روزه‌داری و پیشگیری از ضعف عمومی و کسالت بدن، گفت: ورزش باعث سوختن چربی‌های بدن شده و ذخایر چربی بدن را کاهش می‌دهد، همچنین تعادلی میان سوختن کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها صورت می‌گیرد. در زمان روزه‌داری به علت اینکه کربوهیدرات کمتری وارد بدن می‌شود، بدن چربی‌ها را بیشتر می‌سوزاند.

مظاهری نژاد با اشاره به این باور اشتباه که بعد از سحر و قبل از افطار می توان ورزش کرد، گفت: بهترین زمان ورزش حدود یک ساعت بعد از افطار است و با فعالیت فیزیکی و ورزش قند خون کاهش می‌یابد و فرد روزه‌دار که به علت گرسنگی، قند خون پایینی دارد، اگر قبل ازافطار فعالیت کند افت قندی بیشتری پیدا کند.

این متخصص تغذیه توصیه کرد که روزه‌داران پس از افطار از خوردن غذاهای چرب و شیرین پرهیز کرده و مایعات زیادی بنوشند، همچنین لازم است قبل از ورزش 2 لیوان آب خورده و هنگام ورزش نیز آب مصرف کنند تا آب بدن آنها حفظ شود. توصیه می‌شود افراد ورزشکار و عادی از افطار تا سحر مایعات، میوه‌ها و سبزیجات مصرف کنند تا آب بدن آنها حفظ شود.

مظاهری‌نژاد همچنین گفت: لازم است افراد در ماه مبارک رمضان سطح ورزش را از نظر شدت و مدت کاهش دهند، اگر فردی قبلا با شدت زیادی ورزش می‌کرده و آمادگی خوبی دارد در این ایام سطح ورزش را به شدت متوسط تقلیل دهد تا از خستگی بیش از حد بدن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: افراد در زمان عادی می‌توانند حداقل 340 تا 370 دقیقه در هفته فعالیت بدنی داشته باشند، اما در ماه مبارک رمضان به علت محدودیت‌هایی که در زمان، شدت فعالیت، سطح آمادگی بدن و ضعف ناشی از گرسنگی ایجاد می‌شود، افراد باید حداقل‌ها را رعایت کنند.

مظاهری نژاد توصیه کرد: در ماه رمضان افراد باید جهت سلامت قلبی - عروقی و حفظ سلامت بدن 150 دقیقه در هفته فعالیت متوسط انجام دهند، البته نوع ورزش افراد به شدت فعالیت و سطح آمادگی بدنی آنها بستگی دارد. انجام ورزش‌های هوازی مانند پیاده‌روی و شنا بهترین نوع ورزش در این ماه مبارک هستند، همچنین روزه‌داران می‌توانند حدود دو مرتبه در هفته ورزش‌های قدرتی را انجام دهند تا قدرت عضلات بدن آنها حفظ شود.

وی خاطرنشان کرد: ورزشکاران در روزهای عادی ممکن است روزی 1 تا 2 مرتبه به مدت 2 ساعت فعالیت هوازی انجام داده و هفته‌ای 3 مرتبه نیز تمرینات قدرتی انجام دهند، اما در ماه مبارک رمضان توصیه می‌شود فعالیت‌های هوازی را به یک نوبت ( پس از افطار )‌ کاهش داده و تمرینات قدرتی را نیز حداقل 2 مرتبه در هفته انجام دهند.

وی توصیه کرد که ورزشکاران تمرینات‌شان را بعد از افطار انجام دهند، چرا که فعالیت‌های ورزشی قبل از افطار، آنها را دچار تنش و خستگی می‌کند، همچنین به فدراسیون‌ها نیز توصیه می‌شود در صورت امکان، انجام مسابقات ورزشی را به بعد از ماه مبارک رمضان موکول کنند.

مظاهری نژاد در پایان درباره استفاده از مکمل‌های غذایی در ماه رمضان نیز، گفت: اگر سطح فعالیت بدنی کاهش یابد، به مراتب از مکمل‌ها هم باید کمتر استفاده شود، البته بسته به شدت تمرین و میزان فعالیت، مصرف مکمل‌ها نیز باید تغییر کند.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:39 عصر ::  نویسنده : نابغه

بهترین دهانشویه را بشناسید


یک دندانپزشک گفت: استاندارد طلایی برای حفظ بهداشت دهان، مسواک، نخ دندان و خمیردندان است اما دهان‌شویه‌ای مثل آب و نمک نیز می‌تواند در کاهش پلاک میکروبی و التهاب مخاط دهان و التیام زخم‌های دهانی موثر باشد.

مصطفی فاطمی اظهار داشت: شرکت‌های بهداشتی در رسانه‌ها در کنار مسواک، نخ دندان و خمیردندان به معرفی دهان‌شویه پرداخته‌اند و خواص معجزه‌آسایی برای آن گفته‌اند ولی حقیقت آن است که استاندارد طلایی برای حفظ بهداشت دهان همان مسواک، نخ دندان و خمیردندان است.

این دندانپزشک گفت: روش‌های دیگر از جمله دهان‌شویه‌ها تنها دارای نقش کمکی هستند.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: دهان‌‌شویه‌ها در یک نمای کلی به دو گروه تقسیم می‌شوند؛ انواع بهداشتی که محصولات تجاری هستند که دارای فوایدی نظیر تسهیل تمیز شدن دهان، از بین بردن موقت بوی دهان، کاهش باکتری و تغییر طعم دهان هستند.

این دندانپزشک ادامه داد: انواع دیگر دهان‌شویه که درمانی نام دارند به محافظت دهان در برابر بیماری‌ها کمک می‌کنند.

فاطمی افزود: در این دهان‌شویه‌ها ترکیباتی مانند ضد میکروب‌ها(کلرهگزیدین) یا ترکیبات ضدپوسیدگی (ترکیبات فلوراید) یا ترکیباتی مانند بزاق مصنوعی و امثال آن وجود دارد.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی بیان داشت: برخی دهان‌شویه‌ها نیز حاوی الکل به عنوان حلال می‌باشند که به دلیل نگرانی‌هایی که در خصوص ایجاد سرطان دهان به وجود آمده، ترکیبات جدید اغلب فاقد الکل هستند.

فاطمی ادامه داد: در دهان‌شویه‌ها ترکیبات دیگری مانند روغن‌های معطر مثل تیمول، اکالیپتول و امثال آن استفاده می‌شود.

این دندانپزشک، دهان‌شویه‌هایی را که حاوی فلوراید هستند در دو گروه کم فلوراید و پر فلوراید دانست و افزود: گروه کم فلوراید با 0.05 درصد برای مصرف روزانه و گروه دارای فلوراید بیشتر با 0.2 درصد برای مصرف هفته‌ای یک بار در افرادی که مستعد پوسیدگی‌های وسیع هستند تجویز می‌شود.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی گفت: نکته بسیار مهم این است که دهان‌شویه‌ها به تنهایی جایگزین مجموعه مسواک، نخ دندان و خمیردندان نمی‌شوند و با توجه به ترکیباتی که ذکر شد استفاده افراطی از آنها بی‌ضرر نخواهد بود.

این دندانپزشک افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های سبد خانوار یکی از ساده‌ترین و در دسترس‌ترین دهان‌شویه‌ها را می‌توان آب و نمک نامید که در صورتی که با غلظت مطلوب ، 9 گرم در لیتر یا به اندازه نصف قاشق چایخوری در یک لیوان آب تهیه شوند ، می‌تواند کمک مؤثری در کاهش پلاک میکروبی و التهاب مخاط دهان و التیام زخم‌های دهانی متعاقب کشیدن و جراحی داشته باشد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: علی‌رغم آنکه دهان‌شویه‌ها‌ و انواع درمانی آن به سادگی در دسترس افراد قرار می‌گیرد باز به افراد توصیه می‌شود برای استفاده منظم از آن با دندانپزشک مشاوره کنند.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:38 عصر ::  نویسنده : نابغه

بنویسید تا آرام بگیرید!


در هنگام عصبانیت سعی کنید یادداشت کنید و تمام چیزهایی که به ذهنتان می رسد را روی ورق بیاورید این کار باعث می شود تا هنگام مشاجره و عصبانیت راحت تر به آرامش اولیه بازگردید.

پیاده روی و فعالیت بدنی از بهترین روش های کنترل خشم هستند و تا 75 درصد موارد می تواند طول مدت خشم را کوتاه تر کند.

بررسی ها نشان می دهند در هنگام عصبانیت حتما به چیزی که می خواهید بگویید یا حرفی که باید درآن لحظه بزنید فکر کنید بعد تصمیم بگیرید.

خشم بیشتر روابط فردی را تحت تاثیر قرار می دهد و روی سیستم عصبی و جسم فرد بسیار تاثیر گذار است. سعی کنید هنگام عصبانیت فقط به سلامت خود و سلامت روح و روان خودتان فکر کنید و اهمیت دهید. زیرا دانشمندان در جدیدترین تحقیقات خود نشان دادند که عصبانیت و خشم احتمال بروز حملات قلبی را تا 60 درصد افزایش می دهند و باعث چاقی و پرخوری نیز می شوند.
 
نکته: پس هنگام عصبانیت سعی کنید با نفس کشیدن آرام روح و روان خود را تسلی بدهید.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:36 عصر ::  نویسنده : نابغه

زخم زبان را نادیده نگیرید!


مراقب زخمی که بر روی زبانتان ایجاد می شود و طی یک تا دو هفته بهبود پیدا نمی کند باشید.

دکتر مهدی خواجوی متخصص گوش، حلق و بینی و جراحی سرو گردن عنوان کرد: علایم سرطان زبان بستگی به محلی که زبان دچار آن شده است دارد و البته تا مدت ها می تواند هیچ علامتی مشاهده نشود.

وی بیان کرد: بیشترین علامت زخمی است که بر روی زبان باقی بماند و طی یک تا دو هفته بهبود پیدا نکند.

دکتر خواجوی متذکر شد: این زخم به خصوص در افراد سیگاری و کسانی که دندانهایشان ناصاف، لبه تیز و ناجور بوده و ساییدگی بر روی زبان ایجاد می کند ایجاد می شود و نیز مصرف مداوم و مکرر غذاها و نوشیدنی های خیلی داغ هم در ایجاد این زخم ها بر روی زبان تاثیر دارد که باید این عوامل را رفع کرد.

این متخصص به تمام افراد توصیه کرد: از هر عاملی که سبب ایجاد زخم بر روی زبان می شود اجتناب کرده و افراد با مشاهده زخم هایی که بر روی زبان باقی می مانند به پزشک مراجعه کنند تا مورد معاینه زبان واقع شوند.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:35 عصر ::  نویسنده : نابغه

اسیدهای چربی که خود چربی سوزند!


دکتر علی ولی یاری متخصص داخلی با بیان این مطلب افزود: اسیدهای چرب امگا 3، با تقویت ویژگی لپتین و فرمان توقف خوردن به مغز، اشتهای بیش از حد را از بین می برد و نقش موثری در چربی سوزی دارد.

وی گفت: ماهی های چرب مانند: سالمون که منبع غنی ویتامین D است یکی از منابع عالی این نوع چربی است.

ولی یاری خاطر نشان کرد: هم چنین برخی از آجیل ها، خشکبارها و مغزها از دیگر موادی هستند که از این اسیدها غنی و حاوی نوعی چربی بوده که بعد از هضم تبدیل به اسیدهای چرب می شوند.

این متخصص اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا 3 با تغییر در آنزیم هایی که باعث چربی سوزی در سلول ها می شوند به کاهش وزن کمک می کنند.




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 مرداد 14 :: 1:33 عصر ::  نویسنده : نابغه

 




موضوع مطلب :


<   <<   21   22   23   24   25   >>   >